Yksityisyytesi on meille tärkeää. S4P Median käytäntö on kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat kaikkia sinusta keräämiämme henkilötietoja, myös verkkosivustollamme, https://www.bonusatcasino.com ja muilla omistamillamme ja käyttämillämme sivustoilla. Tämä käytäntö on voimassa 17. elokuuta 2021 ja päivitettiin viimeksi 17. elokuuta 2021.

Tiedot, joita keräämme

Keräämämme tiedot sisältävät sekä tiedot, jotka annat tietoisesti ja aktiivisesti meille käyttäessäsi palveluita tai tarjouksia tai osallistuessamme niihin, sekä kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti tuotteidemme ja palvelujemme käytön aikana.

Kirjaudu Data

Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme voivat kirjata automaattisesti verkkoselaimesi antamat vakiotiedot. Se voi sisältää laitteesi IP -osoitteen, selaintyypin ja -version, vierailemasi sivut, vierailusi ajan ja päivämäärän, kullakin sivulla vietetyn ajan, muita tietoja vierailustasi ja teknisiä tietoja mahdollisten virheiden yhteydessä. Huomaa, että vaikka nämä tiedot eivät välttämättä tunnista itseään, voi olla mahdollista yhdistää ne muihin tietoihin yksittäisten henkilöiden tunnistamiseksi.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun teet jotain seuraavista verkkosivustollamme:
  • Käytä sisältöäsi mobiililaitteen tai verkkoselaimen avulla
  • Ota yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai muulla vastaavalla tekniikalla
  • Kun mainitset meidät sosiaalisessa mediassa
Voimme kerätä, pitää, käyttää ja paljastaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilötietoja käsitellä edelleen tavalla, joka ei ole yhteensopiva näiden tarkoitusten kanssa: Huomaa, että voimme yhdistää sinusta keräämämme tiedot yleisiin tietoihin tai tutkimustiedot, jotka saamme muista luotetuista lähteistä.

Henkilötietojesi turvallisuus

Kun keräämme ja käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja ja säilytämme nämä tiedot, suojaamme niitä kaupallisesti hyväksyttävin keinoin estääksemme katoamisen ja varkauden sekä luvattoman käytön, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muokkaamisen. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme meille antamiasi henkilökohtaisia ​​tietoja, suosittelemme, että mikään sähköinen lähetys- tai tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen, eikä kukaan voi taata täydellistä tietoturvaa. Noudatamme meihin sovellettavia lakeja tietomurron osalta. Olet vastuussa minkä tahansa salasanan ja sen yleisen suojauksen vahvuuden valitsemisesta ja omien tietojesi suojaamisesta palveluidemme rajoissa.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen. Tämä ajanjakso voi riippua siitä, mihin käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai teemme niistä nimettömiä poistamalla kaikki sinut tunnistavat tiedot. Tarvittaessa voimme kuitenkin säilyttää henkilötietosi lakisääteisten, kirjanpito- tai raportointivelvollisuuksien noudattamiseksi tai arkistointitarkoituksiin yleisen edun, tieteellisten tai historiallisten tutkimustarkoitusten tai tilastotarkoitusten vuoksi.

Lasten tietosuoja

Emme kohdista mitään tuotteitamme tai palveluitamme suoraan alle 13-vuotiaille lapsille emmekä tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiaista lapsista.

Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja / tai käsitellään siellä, missä me tai kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ylläpitävät tiloja. Huomaa, että paikoissa, joihin tallennamme, käsittelemme tai siirrämme henkilötietojasi, ei ehkä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Jos siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa maissa: (i) suoritamme nämä siirrot sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti; ja (ii) suojaamme siirretyt henkilökohtaiset tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta

Pidät aina oikeuden pidättää meiltä henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta ymmärrät, että tämä voi vaikuttaa kokemuksiisi verkkosivustostamme. Emme syrji sinua siitä, että olet käyttänyt oikeuksiasi henkilötietoihisi liittyen. Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja paljastamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Pidät itselläsi oikeuden pyytää tietoja kaikista hallussamme olevista henkilökohtaisista tiedoista. Jos saamme sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja kolmannelta osapuolelta, suojaamme ne tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilökohtaisia ​​tietoja toisesta henkilöstä, vakuutat ja takaat, että sinulla on tällaisen henkilön suostumus toimittaa meille henkilötiedot. Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa sähköpostitietokannan tilaus tai kieltäytyä viestinnästä. Huomaa, että meidän on ehkä pyydettävä sinulta tiettyjä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi. Jos uskot, että hallussamme olevat tiedot ovat epätarkkoja, vanhentuneita, puutteellisia, merkityksettömiä tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojakäytännössä annettuja tietoja. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin korjataksemme kaikki virheellisiksi, puutteellisiksi, harhaanjohtaviksi tai vanhentuneiksi havaitut tiedot. Jos uskot, että olemme rikkoneet asiaa koskevaa tietosuojalakia ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla ja anna meille kaikki tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti kertomalla tutkimuksemme lopputuloksesta ja toimenpiteistä, joita ryhdymme käsittelemään valituksesi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä valitukseen liittyen sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen.

Politiikkamme rajat

Sivustollamme voi olla linkkejä ulkoisiin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöistään.

Muutokset tähän käytäntöön

Harkintamme mukaan voimme muuttaa tietosuojakäytäntöämme vastaamaan liiketoimintaprosessiemme päivityksiä, nykyisiä hyväksyttäviä käytäntöjä tai lainsäädännön tai sääntelyn muutoksia. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, julkaisemme muutokset tähän samaan linkkiin, jolla käytät tätä tietosuojakäytäntöä. Jos laki niin vaatii, saamme luvan tai annamme sinulle mahdollisuuden ottaa käyttöön tai kieltäytyä soveltuvin osin henkilötietojesi uudesta käytöstä.